de eerste 2 dagen
Blijf op de hoogte en volg lieke
15 Mei 2007 | Spanje, Salou
Hola, buenos tardes
de tweede dag vandaag, Het is hier echt heerlijk weer, de zon schijnt het is niet te warm. Vandaag de eerste boodschappen gedaan. Gister aangekomen, landde om half 9 op barcelona. Toen in mijn uppie koffers halen, zenuwachtig dat ik was. Toen zag ik een meisje alleen staan, ben er maar opaf gestapt en zij bleek ook naar salou te moeten. Samen hebben we de trein gepakt en zijn zeeer zelfstandig naar salou gegaan. Daar moest ik wel alleen naar het hotel toe. De directeur was er niet, dus moest ik een hele tijd in mijn eentje wachten. toen kwam de directeur, en sprak mij meteen aan met hallo lieke, ik ben... haha die man komt uit belgie dus kan goed Nederlands praten dat is wel erg prettig. Rondleiding door het hotel, op naar de kamer, onder in de kelder van het hotel, een 4 persoonskamer, 2 stapelbedden,2 kasten dat was het. Dat viel een beetje tegen, geen luxe appartement met jacuzzi xD.. Naar een tijd kwamen de andere stagiaires ook aan, zijn we gaan eten. Toen hadden we een meeting van animafest. En zijn daarna lekker de stad ingegaan met de rest van de mensen die ook in salou zitten. Het klikt heeel goed met de groep, we zijn met 5 meiden en 2 jongens waarvan een homo. Gister al meteen een VIP pas van de snoepy´s aan laten maken, aangezien we hier toch 5 maanden zijn. Vanmorgen hadden we om 10 uur een meeting met de directeur, gingen we onze kleren passen. Dat ziet er natuurlijk niet uit. Knalblauwe rok, witte doorschijnende blouse en bordeauxrood sjaaltje. Maar goed we doen het er maar mee. Daarna zijn we de stad in gegaan en hebben we boodschappen gedaan. De eerste lading spullen is binnen, Heb een leuke strandhanddoek gekocht. Nadat we terug waren hebben we de directeur opgezocht en kregen we te horen dat we nog vakantie hebben tot zaterdag, en dat we ipv 6 dagen in de week, maar 5 dagen in de week moeten werken, dus dat valt allemaal heeeel erg mee. Ik kan mijn laptop niet gebruiken, dus moet op de computer in het hotel. Nou Ik ga lekker eten nu. Wij mogen elke dag in het hotel eten, gelukkig.
Hasta pronto
Hasta pronto
15 Mei 2007 - 17:25
DIENTJE:
Oww lieke keiii leukkk :D:D
ik heb j net nog op msn gesproken maar zou nog eventjes kijken wat j allemaal getypt had...wel jammer dat j j laptop niet kan gebruiken daar in j eigen kamertje maarja en leuke pakjes zo te horen is het heel sexy :P
wel fijn dat j iets meer vrij hebt in de week anders zou t nog best veel zijn..
nou meid ik ga stoppen have fun en kan niet wachten tot het volgende verhaal en natuurlijk de PICCA'S!!!
love u chickie kusj knuf dientje -
16 Mei 2007 - 09:28
Frederique:
Ik ben jaloers!!!
Het klinkt nu al leuk! Vijf maanden Spanje! Wie wil dat nou niet! Voor je het weet is het voorbij...
Laat ons weten hoe het allemaal gaat!
Dikke kus Fred -
16 Mei 2007 - 14:59
Jan:
Hei Lieke,
Zijn weer in Nederland in het rot weer, zijn maandag bij mijn nicht geweest in Canada vond ze hartstikke leuk. Haar man heeft een kunstbeen heeft ooit in een machine vast gezetten.
Het was een bliksembezoek van 1 uur want we hadden niet meer tijd.
De vlucht ging goed waren om 6.30 uur geland en toen met de trein naar huis alles sloot goed aan.
Heb gisteravond weer gewerkt en vandaag ook.
Nou veel plezier spreken elkaar weer kus pap -
17 Mei 2007 - 10:20
Jason:
Hey Lieke,
Zozo, zo te horen heb en krijg je het wel erg naar je zin daar. Ik kwam toevallig op je site omdat mijn zusje hem al had bekeken denk ik, maar is wel leuk hoor je verhaaltje! Geniet en ik spreek je snel!
KUS -
18 Mei 2007 - 21:50
YUBISAKI PILLOW:
haaaay lieke,
wat fijn voor je dat je het daar nu al naar je zin hebt. Snel foto's erop zetten
van jou in je hotelpakje kijken hoe mooi t is=P
je krijgt de groetjes van iedereen hier
en speciaal natuurlijk van KLIEN!!!!!
KUSJESSSSSSS LIEFS YUBISAKI! -
20 Mei 2007 - 15:25
Twinnie:
Lieverd =D
hoe was t gister ;)
dien en ik waren super bezopen en k ook nog s. (A) haha was wel leuk!
details enzo stuur ik via mail =P
moet je vandaag al beginnen met werken?
heeeeele dikke kus
Reetsj (L) -
20 Mei 2007 - 15:51
Oma En Opa:
hallo lieke
leuk dat je goed bent aangekomen
zo te zien komt alles wel op zijn pootjes terecht.
bel je 06-nummer even door a.u.b.
groetjes oma en opa -
20 Mei 2007 - 17:00
Meggie:
Ha die lieke, fijn dat het tot nu toe nog allemaal meegevallen is.
Wij zijn vrijdag nog bij jullie thuis geweest, voor je moeders verjaardag was erg gezellig.Hoop dat je eerste werkdag ook leuk is geweest we zullen het binnekort wel horen op je site.
veel groetjes en succes van ons allemaal. -
24 Mei 2007 - 15:27
Anouschka:
heey lieke,
vet chill die 5 dagen, ik moet er gewoon 6 werken, maar ik ken jullie niet bereiken man, was gister nog bij jullie hotels geweest van iedereen, maar helemaal niemand, laat me ff weten, dan gaan we met ze alle een xtje uit goed...
of wat anders doen
xxx Anouschka